Ik heb rust in mijn eetpatroon gevonden en dat voelt heerlijk! De trainingen zijn top en ik kan iedereen Martine als Personal Trainer aanraden.

Lisette

De lifestyle waar ik jaren naar op zoek was, heb ik hierin gevonden met gezonde lekkere voeding, bewegen en een mentaal evenwicht.
Tientallen kilo’s afgevallen; fitter dan ooit en fysieke klachten aanzienlijk verminderd. Weer zin in sporten en bewegen. Koken is weer leuk. En weer beter in staat om te ontspannen en een verandering van mindset.
Ik zou dus bijna zeggen; “Voor ieder wat wils”.
En nu dus verworden tot een ‘way of life’.

Jolanda over ‘365 dagen Fit

365 dagen fit kwam precies op mijn pad toen ik weer helemaal klaar was met mijn overgewicht en een zoveelste lijnpoging niet kon opbrengen. Wat een geweldig programma! Inzicht gekregen in voeding en lichaam en in mijn zelf aangeleerde gewoontes…en dat allemaal op een leuke manier, met telkens weer veel ondersteuning. En nu, 12 kg lichter, vallen de spiegels in de pashokjes ineens mee i.p.v. tegen, zo blij!

Ineke over ‘365 dagen Fit’

Na 4 weken Fat Loss voel ik me fitter en samen met Martine onze coach gaan we door voor een gezonde levensstijl.

Elly

Sinds 4 weken bezig met het fat loss programma en het gaat super. Goede begeleiding en een super gezellige groep. Zeker voor iedereen aan te raden.

Deborah
× Chat via whatsapp!