Personal Training

Bewegen is belangrijk, maar wel op een manier die bij jou past.

Voor veel mensen is alleen het woord ‘sporten’ al genoeg om direct een naar gevoel te krijgen. Omdat je er gewoon niet mee bent opgegroeid of misschien wel omdat je het lastig vindt om je in een vreemde omgeving kwetsbaar op te stellen. 

Het kan soms lastig zijn, waarom dan ook, om naar bijvoorbeeld een sportschool te gaan en dan is een Personal Trainer al helemaal een paar stappen te ver. 

Maar dat hoeft helemaal niet. Personal Training wil alleen maar zeggen dat je een trainer hebt die naast je staat en er voor zorgt dat jij geen zinloze oefeningen aan het doen bent die voor jou totaal geen meerwaarde hebben. Eigenlijk haal je dus veel meer uit je training dan wanneer je alleen aan de slag zou gaan.

Wanneer jij een doel hebt is het fijn als je zelf aan de slag kunt gaan om dat doel te bereiken. En of dat nou minder rugpijn, minder last van je nek of een strakker lijf is, dat maakt helemaal niets uit. Personal Training is helemaal op jou persoonlijk gericht en daarom veel effectiever dan alleen een abonnement op de sportschool.

Samen gaan we aan de slag om te bekijken wat je doelen zijn en hoe je die kunt gaan behalen. En dat zowel op het gebied van voeding én sport. Is het hard werken? Zeker wel! Ik beloof je niet dat het gemakkelijk wordt. Maar ik beloof je wel dat als jij je voor de volle 100% inzet, ik dat zeker ook zal doen, naast je blijf staan en samen met jou er alles aan zal doen om jouw doel te bereiken.

Benieuwd of mijn training bij jou past? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Benieuwd of ik jou zou kunnen helpen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak. Ik hoor graag van je!

× Chat via whatsapp!