Review – Annemarie

Martine heeft mij gedurende 7 maanden vakkundig begeleid in het soepeler maken van mijn rug en schouders en het versterken van mijn spieren; billen, benen, buik, onderrug, bovenrug, armen, schouders. Allemaal sterker door functional training, want dat was mijn doel. Zonder Martine had ik het niet zo snel bereikt. Ze heeft passie voor het trainen en dat geeft ze door. Beter kan niet 🙂 Annemarie

In mei 2016 maakte ik kennis met Annemarie. Zij had door eiwitgebrek in het verleden veel last van spieratrofie, het dunner en minder krachtig worden van je spieren. Voor haar voeding was Annemarie al onder begeleiding van een diëtist in het ziekenhuis, maar dit eiwitgebrek hebben we ook aangepakt door de voeding aan te vullen met extra eiwitten.

Daarnaast zijn we iedere week intensief gaan trainen. Annemarie was zeer gemotiveerd om weer sterker te worden en gelukkig hebben we mooie resultaten behaald. Samen trainden we ieder maandag, maar de rest van de week deed ze het helemaal zelf met daarnaast intensieve begeleiding van fysiotherapeut Stephan Kuijten. Al snel zagen we resultaat en werd de flexibiliteit van haar spieren steeds groter. En als je je beter kunt bewegen, dan voel je je ook beter! Ik ben bijzonder trots op het resultaat dat Annemarie al behaald heeft!

Op de foto’s kun je het verschil van 7 maanden training goed zien.

18 mei 2016 (links) – 20 december 2016 (rechts)
18 mei 2016 (links) – 20 december 2016 (rechts)
× Chat via whatsapp!