Diëten hoeft niet meer, 365 dagen Fit is hét leefstijlprogramma dat jouw leven kan veranderen! Door je leefpatroon op álle vlakken aan te pakken, ga jij je al snel beter voelen, heb je meer energie én kun je zonder enorme trek het gewenste gewicht behalen. Tot wel 12 kilo afvallen in 12 weken!

Niet door calorieën te tellen of jezelf uit te hongeren, maar door doelgericht aan de slag te gaan. Ik maak het je gemakkelijk: je krijgt een weekmenu inclusief de recepten! Met één muisklik heb jij je maaltijd gevonden.

Waarom wachten tot je ziek wordt? Voel je binnen 14 dagen energieker en fitter. Investeer in je eigen APK en doe ook mee met het 365 dagen Fit Programma! In dit jaarprogramma word je de eerste 12 weken stap voor stap begeleid op het gebied van voeding, sport, ontspanning en mindset. Maar na deze eerste 12 weken gaat het programma door! Een jaar lang krijg je iedere twee weken meer informatie over voeding, bewegen, ontspanning en alle factoren die er voor zorgen dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Je hebt de mogelijkheid om bijeenkomsten bij te wonen en zo geïnspireerd te blijven om deze nieuwe leefstijl vol te houden. Samen met je groepsleden deel je kennis, wissel je ervaringen uit en motiveer je elkaar.

Wil je eerst wat meer weten over dit programma? Je kunt je inschrijven voor de gratis Masterclass, voor 3 dagen gratis heerlijke ontbijttips of één van de gratis e-boeken.

Zou jij dat ook wel willen? Meld je direct aan voor dit jaarprogramma en start vandaag nog. Individuele begeleiding en coaching is ook mogelijk. Samen op weg naar een gezonde leefstijl! Schrijf je nu hier in. Wil je liever met een groep aan de slag? Je collega’s of vriend(inn)en? Laat het me weten, dan beginnen we zo snel mogelijk!

Bel nu direct en maak een afspraak: 06-24286807.

In-company Programma

Wil je als bedrijf graag je ziekteverzuim verlagen en je werknemers fit en productief? Neem contact op voor de mogelijkheden van een In Company Programma 365 dagen Fit.

Wil je ook zo’n mooi resultaat? Schrijf je nu in voor dit unieke programma en start vandaag nog.

× Chat via whatsapp!