Heb jij bij het horen van ‘Personal Trainer’ ook direct zo’n gespierd type in je hoofd die je afbeult en tegen je schreeuwt?

Dat is jammer en zeker niet nodig. Er zullen vast wel Personal Trainers zijn die dat een goede werkwijze vinden, maar ik niet. Personal Training wil alleen maar zeggen dat je een trainer hebt die naast je staat en er voor zorgt dat jij geen zinloze oefeningen aan het doen bent die voor jou totaal geen meerwaarde hebben. Eigenlijk haal je dus veel meer uit je training dan wanneer je alleen aan de slag zou gaan.

Wanneer jij een doel hebt is het fijn als je zelf aan de slag kunt gaan om dat doel te bereiken. En of dat nou minder rugpijn, minder last van je nek of een strakker lijf is, dat maakt helemaal niets uit. Personal Training is helemaal op jou persoonlijk gericht en daarom veel effectiever dan alleen een abonnement op de sportschool.

Samen gaan we aan de slag om te bekijken wat je doelen zijn en hoe je die kunt gaan behalen. En dat zowel op het gebied van voeding én sport. Is het hard werken? Zeker wel! Ik beloof je niet dat het gemakkelijk wordt. Maar ik beloof je wel dat als jij je voor de volle 100% inzet, ik dat zeker ook zal doen, naast je blijf staan en samen met jou er alles aan zal doen om jouw doel te bereiken.

En daarmee liggen je doelen binnen handbereik! Kijk bij de tarieven welke mogelijkheden er zijn. Je kunt natuurlijk ook contact met me opnemen als je liever even overlegt wat het beste bij jouw behoefte aansluit.

Duo-training

Ook als je samen met een vriend, vriendin, collega of misschien je partner wilt gaan sporten is Personal Training de juiste keuze. Duo-training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Duo-training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief per persoon en samen met een ander.

Een Duo-training bestaat uit maximaal 2 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend.

Benieuwd of ik jou zou kunnen helpen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak. Ik hoor graag van je!